Mannen Gadgets

OVER ONS

Hi! Leuk dat je graag meer over ons wilt weten!

Wij van Mannen Gadgets zoeken allerlei verschillende gadgets en bekijken welke gadgets het best zijn voor elk individu. Hierbij kijken we naar de kwaliteit, functionaliteit, prestaties, maar uiteraard ook de prijs van het hebbedingetje. We kijken dus niet naar producten of services met de meeste functies of het mooiste design, maar de beste keuze (met de juiste prijs-kwaliteitverhouding) voor het individu. 

Op het moment van schrijven zijn wij achter de schermen hard aan het werk om zoveel mogelijk relevante content te schrijven, en jou als consument te helpen bij het kiezen van het juiste product. Of het nu gaat om de beste smartwatch, de beste draadloze oordopjes of de beste massage gun, wij zoeken het voor je uit en proberen jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met onze product vergelijkingen, reviews en informatieve artikelen hopen wij jou het makkelijk te maken. 

Wij willen kwalitatief goede product vergelijkingen, reviews en informatieve artikelen schrijven waar consumenten echt wat aan hebben.

Ons doel is hierbij duidelijk: transparantie, kwaliteit en artikelen die voor elk individu geschikt zijn. Natuurlijk zal in verloop van tijd diverse artikelen van ons verouderen en daarmee onze product vergelijkingen en reviews ook, maar waar mogelijk blijven wij ze altijd updaten. 

Verdienmodel van Mannen Gadgets

Mannen Gadgets genereert omzet via “Affiliate marketing” dit betekent dat als onze bezoekers op een link klikken en vervolgens een product aanschaffen wij daar een relatief kleine commissie over krijgen. Niet alle links die wij in onze artikelen stoppen werken op basis van dit model.

De keuze van onze artikelen in onze product vergelijkingen, reviews en informatieve artikelen worden niet beïnvloed door het Affiliate programma.

Hoe selecteren wij producten?

Door middel van deskresearch maken wij een selectie van relevante gadgets voor Mannen Gadgets. Hierbij houden wij rekening met onder andere de prijs. Het moet namelijk wel iets zijn waar wij mannen (of vrouwen), geld voor over hebben. Wij willen namelijk de beste keuze voor de meeste mensen. 

Wanneer wij een selectie hebben gemaakt maken wij gebruik van twee manieren om tot een goed artikel te komen. Optie 1 is dat wij zelf de producten gaan testen. Dit doen wij op basis van verschillende factoren zoals: de populariteit, de bekendheid en de kwaliteit. Optie 2: wij doen zorgvuldig onderzoek naar de producten en concluderen ons advies op basis van informatie die al beschikbaar is. 

Waarom gebruiken wij deze manieren? Wij willen jou als consument ontzorgen, en we zijn er om voor jullie de keuze makkelijker maken, niet moeilijker.

Contact opnemen met Mannen Gadgets?

Weet jij inmiddels al genoeg over ons en wil jij contact opnemen met de mensen achter Mannen Gadgets? Dan kun je hiervoor onze Contactpagina of de knop hier beneden gebruiken om daar naar toe te gaan. Eenmaal daar wijst het zich van zelf!