Mannen Gadgets

Beste wake up light van 2023? Dit is de TOP 9!

Heb je er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn als je elke dag uitgerust wakker zou worden? En dat je de hele dag lekker in je vel zit? Een wake up light kan je hierbij helpen. Maar wat is nou de beste wake up light die je daarbij kan helpen? 

Traditionele wekkers maken je wakker met een schok, een desoriënterende ervaring die ervoor kan zorgen dat je chagrijnig je dag begint. Wake up lights doen dit zoveel aangenamer.  Ze bootsen de zonsopkomst na, waardoor jij op een prettige manier wakker wordt.

De langzame opbouw van licht vertelt jouw lichaam om de productie van slaaphormonen zoals melatonine te verminderen. Wanneer dit proces geleidelijk gebeurd in plaats van in één keer, wordt je rustiger wakker. Hierdoor zul jij altijd fris, positief en energiek voor de dag komen. 

Wij zullen de beste lichtwekkers op de markt uitlichten. Met dit artikel hopen wij je te inspireren en te informeren over hoe je de beste wake up light voor jou kunt kopen. Het maken van een weloverwogen beslissing zal dankzij dit artikel een stuk gemakkelijker worden!

Samenvatting

1. Philips Somneo HF3671

Beste wake up light 2023 (beste koop)

Specificaties

Prijs: € € €
Bediening via app: Ja
Aantal wekgeluiden: 8 wekgeluiden
Aantal wektijden: 3 wektijden
Lichtkleuren: Wit, amber, geel en oranje
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

Philips heeft in de loop der jaren een aantal geweldige wake up wekkers gemaakt. Tijdens ons onderzoek naar de beste van 2023 zijn we dan ook gestuit op de Philips Somneo HF3761. 

De Philips Somneo HF3761 is stijlvol en beschikt over een aantal geweldige functies om mee in slaap te vallen of wakker te worden. Met de app op je smartphone of tablet kun je eenvoudig meerdere alarmen, licht thema’s en geluiden instellen. Daarnaast kun je met de externe AmbiTrack sensor de belangrijkste factoren in je slaapkamer meten. Denk aan het geluid, licht en de temperatuur. 

Ook als je naar bed gaat zul je zien dat de Somneo wake up light je probeert te helpen. Dankzij RelaxBreath heb je lampjes die proberen jouw ademhaling te begeleiden. Hierdoor kom je tot rust en val je dus sneller en gemakkelijker in slaap. 

Heb jij moeite om ‘s ochtends uit bed te komen? Geen probleem, de PowerWake functie zal ervoor zorgen dat jij in het vervolg altijd op tijd je bed uit komt. 

Dus ben jij op zoek naar de beste wake up light van 2023? Kijk dan niet verder, want de Philips Somneo HF3761 is de beste lichtwekker voor jou. Hij heeft ontzettend veel functies, is gebruiksvriendelijk en bovenal ook erg stijlvol. Wat wil je nog meer van een lichtwekker? 

2. Philips HF3531

Beste wake up light Philips

beste wake up light

Specificaties

Prijs: € € 
Bediening via app: Nee
Aantal wekgeluiden: 7 wekgeluiden
Aantal wektijden: 2 wektijden
Lichtkleuren: Geel, rood, oranje
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

Oké, we hebben de beste wake up light van 2023 voor je gehad, maar welke wekkerradio van Philips is het beste? Wij hebben hierbij vooral gelet op de prijs-kwaliteitverhouding en de toegankelijkheid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we geen honderden euro’s kwijt zijn aan een wake up light van Philips. 

De Philips HF353 is de beste wake up light van Philips. Hij is betaalbaar, heeft een mooi design en is voorzien van de meest belangrijke functies. Zo beschikt de lichtwekker over 7 verschillende wekgeluiden en 2 verschillende wektijden. Hiermee kun jij wakker worden en gaan slapen op de manier dat jij wilt. 

Dankzij de zonsondergang simulatie kun jij op een natuurlijke en zachte manier in slaap vallen. Tijdens het slapen kun je eventueel ervoor kiezen om je smartphone op te laden. Ideaal, want hierdoor kun jij je andere oplader opbergen. Wanneer je wakker wordt is je telefoon opgeladen, net als bij een normale oplader. 

De beste lichtwekker van Philips is de Philips HF3531. Het is het perfecte alternatief op onze nummer 1 van de top 9 beste wake up lights van 2023. Dit model is namelijk beter te betalen. Bovendien ga je er op functionaliteit niet flink op achteruit, want dit is nog steeds een ontzettend krachtige lichtwekker. 

3. DistinQ Wake-Up Light

Beste goedkope wake up light

Beste wake up light

Specificaties

Prijs: € 
Bediening via app: Nee
Aantal wekgeluiden: 7 wekgeluiden
Aantal wektijden: 2 wektijden
Lichtkleuren: Blauw, wit, rood, groen, geel, oranje en roze
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

Uiteraard zijn we net als bij alle andere productvergelijking artikelen op zoek gegaan naar de beste goedkope variant. Over het algemeen wordt er gezegd dat wake up lights prijzig zijn. Echter, in ons onderzoek zijn er een aantal goede goedkope lichtwekkers naar voren gekomen. 

De DistinQ Wake Up Light steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Voor minder dan 50 euro haal jij deze krachtige lichtwekker al in huis. Ondanks de voordelige prijs is het een indrukwekkende lichtwekker.

Met 7 verschillende wekgeluiden en 2 verschillende heb je genoeg keus om de radio naar wens in te stellen. Tevens kun je ook je smartphone opladen aan het apparaat. ‘S ochtends word je gegarandeerd heerlijk wakker dankzij de zonsopgang simulatie. Dit zorgt ervoor dat je geleidelijk ontwaakt. 

Wil jij kennis maken met een lichtwekker? Of ben je op zoek naar een vervanger van jouw huidige apparaat? De lichtwekker van DistinQ kan jou helpen. Het is de beste goedkope wake up light die je op dit moment kunt kopen!

4. LivingNine Wake Up Light

Beste wake up light met zonsondergang

Beste wake up light

Specificaties

Prijs: € 
Bediening via app: Nee
Aantal wekgeluiden: 8 wekgeluiden
Aantal wektijden: 2 wektijden
Lichtkleuren: Amber, blauw, geel, groen, oranje, rood, wit en roze
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

Niet alle lichtwekkers hebben de mogelijkheid om de zonsondergang te simuleren. Wake up lights die dit wel kunnen zijn erg handig, want ze helpen je ook makkelijker in slaap te komen. In slaap komen is minstens zo belangrijk als de gehele slaapcyclus. 

De LivingNine Wake Up Light is de beste wake up light met zonsondergang simulatie. Het is de perfecte slaaphulp. Voordat je gaat slapen stel je de slaapmodus in. Met deze modus krijg je rustgevende geluiden en zal het licht geleidelijk afnemen, waardoor jij heerlijk in slaap zult vallen. 

Met 7 verschillende kleuren, 2 verschillende wektijden en 7 verschillende kleuren heb je voor ieder wat wils. De lichtwekker kun je volledig personaliseren naar wens. Ook kun je tijdens jouw nachtrust jouw smartphone opladen via de USB poort in de lichtwekker. 

Wil jij een lichtwekker die je niet alleen helpt bij het wakker worden, maar ook dient als slaaphulp? Haal dan de LivingNine Wake Up Light in huis! 

5. Philips Somneo HF3672

Beste wake up light met app

Specificaties

Prijs: € € €
Bediening via app: Ja
Aantal wekgeluiden: 8 wekgeluiden
Aantal wektijden: 3 wektijden
Lichtkleuren: Wit, amber, geel en oranje
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

Je wekkerradio bedienen via een app op je smartphone of tablet? Yes, dat is mogelijk. Sterker nog, er bestaan wake up lampen die je kunt besturen met een app. Wij hebben voor je uitgezocht wat de beste wake up light met app is. 

De Philips Somneo HF3762 is één van de meest geavanceerde lichtwekkers op de markt. Het is veruit de beste wake up light die je met een app kunt bedienen. Via de app kun jij jouw hele slaappatroon in de gaten houden. Zo kun je streven naar elke dag een perfecte nachtrust. 

De wake up light beschikt over 3 wektijden en 8 verschillende wekgeluiden. Net als de nummer 1 van onze top 9 beschikt deze lichtwekker ook over de AmbiTrack sensor en RelaxBreathe technologie. Ontspannen in slaap vallen en uitgerust wakker worden kan haast niet fout gaan. 

Als kers op de taart kun je ook je smartphone opladen als jij lekker aan het slapen bent. Zo word je ‘s ochtends wakker met een vol opgeladen telefoon. 

De Somneo HF3762 is misschien wat aan de prijzige kant, maar als jij op zoek bent naar de beste wake up light met app, dan is dit de beste koop lichtwekker voor jou!

6. Philips HF3520

Beste wake up light met natuurgeluiden

Beste wake up light

Specificaties

Prijs: € € 
Bediening via app: Nee
Aantal wekgeluiden: 5 wekgeluiden
Aantal wektijden: 2 wektijden
Lichtkleuren: Geel, oranje, rood
Mobiel opladen via apparaat: Nee, mobiel opladen via apparaat is niet mogelijk

Je zal wel denken, weer een Philips wake up light? Yes, dat klopt. Philips is niet alleen populair, maar heeft ook echt wake up lampen van goede kwaliteit. Zo hebben zij ook de beste wake up light met natuurgeluiden.

De Philips HF3520 zorgt ervoor dat jij op een natuurlijke manier wakker zult worden. Met 5 verschillende natuurgeluiden zoals vogels of de golven, wordt jij prettig wakker. Deze lichtwekker komt ook in diverse onderzoeken naar voren, want het is klinisch aangetoond dat hij werkt. 

Met 2 verschillende wektijden en 5 verschillende wekgeluiden heb jij voldoende keus. Onderzoek wijst uit dat 92% van de gebruikers van de HF3520 gemakkelijker uit bed komt. Er is dus een grote kans dat jij dit ook zult hebben. Heb je er al eens over nagedacht hoe dat zal zijn?

Het is een betaalbare lichtwekker met voldoende functies om te dienen als de ideale slaaphulp. Bovendien wijst onderzoek uit dat deze wake up light van Philips echt werkt. Hij draagt echt bij aan de kwaliteit van jouw nachtrust. Haal de lichtwekker in huis en ervaar het zelf!

7. UPLY Wake Up Light

Beste wake up light met eigen muziek

Specificaties

Prijs: € € 
Bediening via app: Ja
Aantal wekgeluiden: 7 wekgeluiden
Aantal wektijden: 4 wektijden
Lichtkleuren: Amber, rood, wit, groen, oranje, roze, geel en blauw
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

Ben je wekkerradio’s met alleen een FM radio ook zo zat? Gelukkig is er een oplossing. Wij hebben voor jou gekeken naar de wake up lampen die jouw eigen muziek kunnen afspelen. Wakker worden met jouw favoriete nummer, klinkt dat niet heerlijk?

De UPLY Wake Up Light is de beste wake up light met eigen muziek. Via de app op je smartphone kun jij de lichtwekker eenvoudig bedienen. Telefoon niet bij de hand? Geen probleem, je kunt de wake up lamp namelijk ook via je stem bedienen. Hij is compatibel met Google Home en Amazon Alexa.

Daarnaast beschikt de slaaphulp van UPLY over 4 verschillende wektijden en 7 verschillende wekgeluiden. Als jij dus niet je eigen muziek wilt horen dan heb je nog voldoende keus uit andere deuntjes. 

Wij vinden ook dat de lichtwekker van UPLY een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het totaal pakket aan opties en functies is helemaal top. Bovendien zul je ook niet teleurgesteld zijn over het design, want wat ons betreft kan die een prijs winnen. 

Vind jij het belangrijk dat je je eigen muziek kunt afspelen via de wake up light? Haal dan de UPLY lichtwekker in huis. Dit is de beste koop voor jou!

8. Nikkei NCW20

Beste wake up light met radio

Specificaties

Prijs: € 
Bediening via app: Nee
Aantal wekgeluiden: 6 wekgeluiden
Aantal wektijden: 1 wektijd
Lichtkleuren: Geel, rood, oranje, blauw en groen
Mobiel opladen via apparaat: Nee, mobiel opladen via apparaat is niet mogelijk

Hoef jij geen wekker met allerlei verschillende geluidjes en mogelijkheden betreft audio? Dan is een lichtwekker met radio een goede keus. In dat geval hebben wij voor jou de zoektocht al gedaan. Wij hebben de beste wake up light met radio gevonden. 

De Nikkei NCW20 is ongetwijfeld de beste wake up light met radio. Hij is voordelig, ziet er top uit en is eenvoudig te bedienen. Dat zijn toch de dingen waaraan jouw (toekomstige) lichtwekker moet voldoen?

Met een enkele wektijd, 6 verschillende wekgeluiden en 6 bijbehorende kleuren zul jij elke dag een fijne nachtrust hebben. 30 minuten voordat jij je nest uit moet zul je worden gewekt. Op het moment dat de wekker afgaat zul je nog een keer gewekt worden, maar dan met jouw favoriete wekgeluid. Zo kun je kiezen uit je favoriete FM radiozender of bijvoorbeeld de zee. 

De lichtwekker van Nikkei is niet de meest geavanceerde wake up light, maar een goede koop als je op zoek bent naar eentje die goed functioneert met de FM radio. 

9. Philips Somneo HF3654

Beste wake up light met veel opties

beste wake up light

Specificaties

Prijs: € € €
Bediening via app: Nee
Aantal wekgeluiden: 7 wekgeluiden
Aantal wektijden: 2 wektijden
Lichtkleuren: Geel, oranje en rood
Mobiel opladen via apparaat: Ja, mobiel opladen via apparaat is mogelijk

En dan de laatste lichtwekker van onze top 9, de beste wake up light met veel opties. Tijdens ons onderzoek leek het ons verstandig om ook de beste koop geavanceerde lichtwekker te vinden. Schrik niet, maar het is een Philips lichtwekker. 

De Philips Somneo HF3654 heeft een touchscreen en is een goede slaaphulp. Het is de beste wake up light met veel opties. De lichtwekker helpt je te ontspannen, goed te slapen en energiek wakker te worden. Net als de meeste Philips lichtwekkers beschikt hij namelijk over de RelaxBreath technologie. 

Je hebt keuze uit 2 verschillende wektijden en 7 verschillende wekgeluiden. Ook kun je tijdens het slapen je tablet of je telefoon opladen. Bovendien heb je de mogelijkheid om de lichtsterkte aan te passen. Wil je voor het slapen gaan nog even lezen? Gebruik de lichtwekker dan als leeslamp. De Somneo HF3654 kan het allemaal. 

Wil jij een lichtwekker met veel opties? Dan is de Somneo HF3654 de wake up light die het beste bij jou past. Hij kost wat meer, maar zal dienen als de perfecte slaaphulp. 

Beste wake up light Consumentenbond

Zoals in elk artikel nemen wij ook de mening van de Consumentenbond mee. Helaas heeft de Consumentenbond nog geen onderzoek gedaan naar de beste wake up light. Om die reden kunnen wij dit dus helaas niet meenemen in ons artikel over de beste lichtwekkers. 

Wij hopen dat de Consumentenbond in de toekomst wel gaat kijken naar de beste koop wake up lampen. Het is namelijk leuk en fijn om te weten wat andere consumenten in Nederland op hun nachtkastje hebben staan. 

Desondanks zijn wij van mening dat onze top 9 jou kan helpen in het maken van de juiste keuze. Wij hebben namelijk gekeken wat consument wilt. Op basis van dat gegeven hebben wij onze top 9 samengesteld aan de hand van onderzoek.

Wat is een wake up light?

Een traditionele wekker gebruikt geluid om je wakker te maken, maar dit kan voor sommige mensen overdreven schokkend zijn. In de afgelopen jaren zijn wake up lights een steeds populairder alternatief geworden.

In plaats van alleen op geluid te vertrouwen, simuleren wake up wekkers de zonsopgang door gedurende een bepaalde periode langzaam op te lichten. Door dit te doen, kunnen ze je geleidelijker wakker maken.. De duur van de zonsopkomst simulatie varieert van model tot model, evenals het kleurenpalet.

Net als bij traditionele wekkerradio’s, hebben de meeste een ingebouwd alarm dat kan worden ingesteld voor een specifieke tijd, ongeacht de tijd van zonsopgang tijd. Veel modellen hebben ook een zonsondergang modus om je voor te bereiden op de slaap.

Bovendien bevatten lichtwekkers vaak meer opties voor geluid. Over het algemeen zijn dit geluiden van fluitende vogels, watervallen of andere omgevingsgeluiden.

Waar let je op als je de beste wake up light wilt kopen?

Met zoveel opties op de markt, is het belangrijk om te weten hoe lichtwekkers van elkaar verschillen. Hierdoor wordt het makkelijker om er een te vinden die past bij jouw individuele behoeften.

Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, lichten we de belangrijkste factoren toe. Houd hier rekening mee als je erover nadenkt om een lichtwekker aan te schaffen.

Extra functies

Lichtwekkers heb je in verschillende uitvoeringen. Zo heb je ze met zonsopgang simulatie, zonsondergang simulatie of de mogelijkheid om een bepaalde manier van dimmen in te schakelen. 

Naast de mogelijkheden om het licht aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur, heb je ook verschillende soorten geluidsopties. Denk aan natuurgeluiden, je eigen playlist of sfeermuziek. 

Al deze functies zorgen ervoor dat jij op een rustige manier in slaap komt en wakker wordt. Alvorens je overgaat tot een aankoop, willen wij je aanraden om goed te kijken naar de extra functies. Wat vind jij belangrijk? Aan de hand van die vraag wordt de beste koop voor jou een stuk gemakkelijker. 

Bediening

Wake up lampen kun je op verschillende manieren bedienen. De meest gebruikelijke manier is met een touchscreen. Dit spreekt in principe voor zich. Echter, heb je hiernaast nog 2 manieren. Je kunt een lichtwekker ook met een app op je smartphone of tablet bedienen. Daarnaast heb je ook nog uitvoeringen die via een afstandsbediening werken. 

Als we kijken naar alle 3 de verschillende manieren dan lijkt ons bediening met een app het meest praktisch. Vaak kun je in deze app ook allerlei relevante en interessante informatie vinden over jouw manier van slapen. Desalniettemin zul je met een lichtwekker zonder app niet tekort schieten.

Stel jezelf de vraag hoe jij de wekker wilt bedienen? Wil je gemak, kies dan voor een app!

Personalisatie

Ook niet geheel onbelangrijk is de manier van personaliseren. Alle lichtwekkers hebben verschillende standen voor geluid en wakker worden. Maar in hoeverre kun je dit aanpassen op jou als mens? 

Als je op zoek bent naar de perfecte slaaphulp dan is het fijn als jij de wekgeluiden kunt aanpassen naar wens. Bovendien is het ook prettig als je het kleurenpalet kunt instellen. Misschien zijn de lampen van je lichtwekker wel erg fel, dan is het dimmen ervan een verstandige keuze.

Wij hebben onze top 9 zorgvuldig samengesteld en goed gekeken naar de mate van personalisatie. Slaap is per persoon verschillend en daarom vinden wij dit een belangrijk aspect als je er eentje wilt aanschaffen!

Design

Iedere lichtwekker heeft zijn eigen vorm, kleuren en stijl. Hoewel het ontwerp van elke wake up light niet past bij jouw persoonlijke smaak of past bij jouw slaapkamer, is er een brede selectie om een ​​groot aantal klanten aan te spreken.

Naast kleurveranderingen bij het ontwaken en afbouwen, zorgen sommige lichtwekkers voor meerkleurige verlichting. Hierdoor kan een lamp nauw aansluiten bij het kleurenpalet van een kamer, of aantrekkelijk zijn voor diegenen die een aanpasbare optie willen.

Wake up light vergelijken

Oké, je bent bezig met jouw zoektocht naar de beste wake up light, maar je komt verschillende lichtwekkers tegen. De prijzen van de lichtwekkers zijn totaal verschillend en je vraagt je eigenlijk af waar het verschil zit. 

Wanneer je een wake up lampen met elkaar gaat vergelijken kun je op een aantal dingen letten. Wij zullen je handvatten geven om ervoor te zorgen dat jij niet teveel geld uitgeeft. Het is belangrijk om uitsluitend te kiezen voor een lichtwekker met de functies die voor jou waarde toevoegen. 

Wake up light verschillen

Diverse merken hebben meerdere lichtwekkers op de Nederlandse markt. Met name Philips is hier een ster in. Alleen al bij bol.com vinden wij 18 verschillende soorten lichtwekkers van hen. Maar waar zitten de verschillen? Vaak zit dit in de verschillende opties en functies van de lichtwekker. Hierdoor zit er een verschil in de verkoopprijs. Het klinkt natuurlijk logisch dat je meer betaald voor een product met meer functies. 

Wij zullen hieronder 3 verschillende lichtwekkers van Philips met elkaar vergelijken. 

• Lage prijsklasse (budget)

In de lage prijsklasse kijken we naar de Philips HF3506. Deze lichtwekker kun je voor ongeveer 5 tientjes in huis halen.

• Midden prijsklasse

In de midden prijsklasse selecteren wij de Philips HF3531. Tevens onze nummer 2 van onze top 9 beste lichtwekkers. Deze haal je voor ongeveer 100 euro in huis. 

• Hoge prijsklasse

In de hoge prijsklasse kiezen wij voor de Philips Somneo HF3671. Dit is de nummer 1 van ons artikel over de beste lichtwekkers van 2023. Deze kost je iets meer dan 150 euro. 

Overeenkomsten tussen de lage en midden prijsklasse wake up light

Wij merken op dat je veel functies in beide modellen terugziet. Dit zijn ze: 

 • Afspeelmogelijkheden
 • Stroomvoorziening
 • Weergave van de tijd
 • Design
 • Mogelijkheid tot snoozen
 • Volumeregeling

Verschillen tussen lichtwekkers in de lage en midden prijsklasse

Maar waar zit nou het verschil? Wat veroorzaakt het prijsverschil tussen deze 2 categorieën? Als we hiernaar kijken, dan vallen ons een aantal dingen op. De verschillen zijn als volgt: 

 • Het goedkopere model heeft geen oplaadfunctie voor je smartphone
 • De duurdere variant heeft meerdere wekgeluiden, 7 in plaats van 2 
 • Het goedkopere model heeft geen dubbele alarm functie voor 2 aparte wektijden
 • De duurdere variant heeft een breder kleurenpalet 

Extra functies van een lichtwekker in de hoge prijsklasse

 • Hulp bij in slaap vallen 
 • Extra functie als je moeite hebt met opstaan (PowerWake)
 • Past aan op de omgeving dankzij de AmbiTrack sensor
 • Helpt je ontspannen met de RelaxBreathe technologie 
 • Mogelijkheid om audio kabel (3,5mm AUX) toe te voegen
 • Meer wektijden 
 • Meer wekgeluiden
 • Een sleeptimer 

Als je kiest voor een lichtwekker uit de hoge prijsklasse dan heb je echt de beste van allemaal. Het is een complete lightwekker met veel verschillende coole functies.

Veelgestelde vragen over de wake up light

Omdat een wake up light verschilt van een traditionele wekker, snappen wij dat jij als consument aanvullende vragen hebt. Hieronder zullen wij enkele van de meest gestelde vragen voor je beantwoorden. Wij hopen dat we je hiermee nog meer informatie kunnen geven voordat je een aankoop doet.

Is een wake up light goed voor je?

Lichtwekkers kunnen worden beschouwd als een natuurlijker alternatief voor traditionele alarmen. Blootstelling aan licht is een van de belangrijkste factoren voor je circadiaans ritme. Door de zonsopgang te simuleren maakt dit type alarm je zachtjes wakker.

Je kunt dus stellen dat lichtwekkers goed voor je zijn!

Wat is het beste kleurenpalet om mee wakker te worden?

Om de helderheid van de zon te simuleren, hebben de meeste lichtwekkers een gele gloed. Deze stimulerende kleur is er een die jouw lichaam van nature geneigd is te associëren met de ochtend.

Kleuren zoals paars en rood worden vaak gebruikt om de zonsondergang na te bootsen, en kunnen meer bevorderlijk zijn om in slaap te vallen.

Conclusie

Tot slot onze conclusie. Aan de hand van bovenstaande informatie hopen wij dat we je geïnspireerd en geïnformeerd hebben. Natuurlijk hopen wij dat we je zoektocht naar de beste lichtwekker een stuk makkelijker hebben gemaakt. We zullen je nog even meenemen in nummer 1 en onze persoonlijk favoriet. 

De beste wake up light van 2023 is de Philips Somneo HF3671. Als je op zoek bent naar een complete lichtwekker dan is dit de beste koop voor jou. Het heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hij wordt goed ontvangen door andere consumenten in Nederland. Het is de meest geavanceerde en complete slaaphulp die jij in huis kunt halen. 

Onze persoonlijke favoriet is de Philips HF3520. Deze lichtwekker is voor ons meer dan voldoende. Het heeft 5 verschillende wekgeluiden en meerdere wektijden. Daarnaast wijst onderzoek uit dat deze lichtwekker echt werkt. Dit stukje wetenschappelijke onderbouwing is de kers op de taart. 

Als je een lichtwekker zoekt dan komt het er uiteindelijk op neer wat jij belangrijk vindt. Kijk dus voornamelijk naar wat jij wilt en wat je leuk vindt. Vind je al die extra geavanceerde functies niet nodig? Dan is een lichtwekker uit de hoge prijsklasse niet nodig. Ons advies is dan om te kiezen voor een lichtwekker uit de middenklasse. 

Vind jij dat er iets ontbreekt in ons artikel? Neem dan contact met ons op!

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP