Mannen Gadgets

DistinQ Wake Up Light review: de beste goedkope wake up light?

Tijd voor de DistinQ Wake Up Light review!

Moeite met wakker worden of in slaap vallen wordt een steeds groter probleem. Gelukkig is er een oplossing, namelijk een lichtwekker. Deze gadgets zijn speciaal ontworpen om jou te helpen een gezonder slaapritme te creëren. 

In dit artikel nemen wij de DistinQ Wake Up Light onder de loep. De geruchten gaan dat dit de beste goedkope wake up light is. Maar kloppen deze geruchten? Wij hebben het voor je uitgezocht. Lees nu snel verder om erachter te komen!

DistinQ Wake Up Light review

  • Toegankelijke prijs
  • Mooi, praktisch design
  • Natuurlijke wekgeluiden
  • 2 verschillende wektijden
  • 8 verschillende thema’s voor licht
  • Het geluid gaat niet aan tijdens simulatie, maar pas zodra de wekker afgaat

De DistinQ lichtwekker is een geavanceerde lichtwekker die jou helpt om een gezond slaapritme te creëren. De lichtwekker beschikt over 2 verschillende wektijden, zonsop- en ondergang simulatie, 20 helderheid niveaus, snooze functie, 16 verschillende volumeniveaus en 7 natuurlijke wekgeluiden en FM radio.

DistinQ lichtwekker: design

De DistinQ lichtwekker is een praktisch ontworpen lichtwekker met een mooi design. De knoppen waarmee je de lichtwekker kunt bedienen, zitten aan de boven- achterkant van het apparaat. Vanaf de voorkant vallen de knoppen niet op, waardoor de lichtwekker erg stijlvol oogt. 

Als we kijken naar het formaat van de lichtwekker dan ligt dit in lijn met de andere beste lichtwekkers. Wel zo prettig, want niemand heeft behoefte aan een lomp apparaat op zijn of haar nachtkastje. 

Kortom, wij zijn erg tevreden met het design van de DistinQ lichtwekker!

DistinQ lichtwekker: wekkers

De lichtwekker is voorzien van 2 instelbare wektijden. Dit is erg praktische voor verschillende scenario’s. Denk bijvoorbeeld aan een week- en weekendalarm of wanneer jij en je partner op andere tijden opstaan. Dankzij de 2 instelbare wektijden kun jij op ieder gewenst moment ontwaken. 

Voor het opstaan zijn wij grote fan van de zonsopgang simulatie die de DistinQ lichtwekker heeft. Hiermee word je gedurende 10 tot 60 minuten geleidelijk gewekt. In het tijdsbestek dat jij instelt zal de lichtintensiteit van de lichtwekker oplopen tot 100%. Hierdoor zul jij ongetwijfeld jouw dag fit en energiek starten! 

DistinQ lichtwekker: slaapmodus

Opmerkelijk vinden wij de slaapmodus die bij de DistinQ lichtwekker zit. Met deze functie kun jij jezelf voorbereiden op jouw nachtrust. Het werkt hetzelfde als de zonsopgang simulatie, maar dan andersom, namelijk de zonsondergang simulatie. 

Met de slaapmodus kun jij bepalen wanneer en hoe de lichtsterkte geleidelijk afneemt. Vind je het prettig om de lichtwekker voor het slapengaan te gebruiken als sfeerverlichting, nacht- of leeslampje? Geen probleem, het apparaat is voorzien van verschillende standen en thema’s om je daarbij te helpen. 

In theorie klinkt dit natuurlijk heel mooi dus wij waren in eerst instantie een beetje skeptisch. Echter moeten wij toegeven dat wij positief verrast zijn met de slaapmodus. Het is erg fijn om zo je bed in te stappen en geleidelijk de ogen te sluiten. Echt een flinke verbetering ten opzichte van geen lichtwekker! 

Distinq Wake up light

DistinQ lichtwekker: thema’s voor licht

Wij logen niet toen wij vertelde dat de DistinQ lichtwekker een geavanceerde lichtwekker is. Het apparaat beschikt namelijk over 8 sfeervolle thema’s voor licht. Zo kun je kiezen uit amber, blauw, geel, groen, oranje, rood, roze of wit. Dankzij de verscheidenheid aan kleuren creëer jij de gewenste sfeer in jouw slaapkamer. Uiteraard kun je de helderheid bij iedere kleur aanpassen naar wens. 

Wij hebben voornamelijk het thema amber gebruikt. Dit vinden wij het meest natuurlijk en prettig om mee wakker te worden. Echter kunnen wij ons goed voorstellen dat dit per persoon sterk kan verschillen. Kleuren als oranje, rood of wit zijn ook erg populair, maar zijn wij minder fan van. Een persoonlijke kwestie dus!

DistinQ lichtwekker: geluiden

De lichtwekker van DistinQ heeft naast FM radio een assortiment van 7 verschillende natuurlijke omgevingsgeluiden. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je gewekt wordt met het geluid van de zee of van fluitende vogels. 

Wakker worden met fluitende vogels, junglegeluiden of andere natuurlijke geluiden zorgt ervoor dat je op een rustige manier wakker wordt. Dit is vele malen prettiger dan een luide wekker met een vervelend geluid.

Het is jammer dat je niet je eigen geluiden of muziek kunt kiezen, maar desalniettemin vinden wij de geluiden die de lichtwekker heeft erg prettig. De afgelopen periode zijn wij standaard gewekt met fluitende vogels en wij kunnen je verklappen: dit wil jij ook! 

Conclusie

Tot slot komen we aan bij de conclusie van de DistinQ Wake Up Light review!

Wij vinden dit de beste goedkope lichtwekker op dit moment. Als je ons had verteld dat deze lichtwekker het dubbele had gekost, hadden wij het ook gelooft. Het apparaat heeft een hoog gebruiksgemak, prachtig design, toegankelijke prijs en is voorzien van boordevol functies. Er bestaat geen twijfel dat deze wake up light jou zal helpen een gezonder slaapritme te creëren. Wat wil je nog meer? 

Kortom, wij zijn positief verrast en erg tevreden met de DistinQ lichtwekker. Dit is voor ons een blijvertje in de slaapkamer! 

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP