Mannen Gadgets

5 dingen die een échte man niet doet

Wil je als een echte heer voor de dag komen? Wie als een echte heer voor de dag komt, maakt meer indruk op andere mensen. Dit kan handig zijn bij een sollicitatiegesprek of om dingen voor elkaar te krijgen, maar ook wanneer je als vrijgezel op zoek bent naar jouw nieuwe liefde. Ontdek of jij al een echte heer bent. Doe jij één van de onderstaande 5 dingen die je als man écht moet voorkomen? Stop er dan heel snel mee!

1. Te hard praten

Een echte heer houdt zijn stem onder controle met name in openbare ruimtes. Je wilt niet boven alles en iedereen uitkomen, dit wekt de indruk dat je jezelf belangrijker vindt dan anderen. In plaats daarvan praat een echte heer kalm en zelfverzekerd. Het heeft het niet nodig om hard te praten, omdat mensen toch wel naar hem luisteren.

2. Gladgeschoren gezicht

Een gladgeschoren gezicht laat je er misschien jonger uitzien, maar het ziet er bij veel mannen nogal kinderlijk uit. De meeste vrouwen houden van een beetje stoppels of wat meer gezichtshaar. Vandaag de dag is het ook heel erg in om een baard te laten staan. Wil je graag een baard laten staan? Dan is het zeker de moeite waard om wat baard tips te verwerven bij De Baardman

3. Niet voor anderen opkomen

Iemand die geen échte heer is vertikt het om voor andere of zwakkeren op te komen. Als jij ziet dat iemand misbruik maakt van iemand anders, kom dan voor degene op. Dit zal heel erg op prijs gesteld worden, maar laat ook zien dat je autoriteit hebt. Lach niet mee zoals de meeste mannen zullen doen, maar laat merken dat dit gedrag niet oké is. Zo voorkom je ook nog eens dat het een tweede of een derde keer gebeurd en zal iedereen de volgende keer twee keer nadenken wat ze zeggen.

4. Niet weten wat je wilt

Hak jij geen knopen door, stel je graag dingen uit en laat je anderen graag een beslissing maken? Dan ben jij alles behalve een echte heer. Een echte heer weet namelijk wat het wilt en als het dat niet weet dan doet hij zijn best om dit wel uit te zoeken. Een echte heer is pro-actief en zoekt dingen uit, neemt de tijd om over dingen na te denken en weet wat zijn einddoel is. DIt merk je bij kleinere dingen zoals het uitkiezen van een restaurant, maar ook bij belangrijkere dingen in het leven.

5. Ongepaste kleding of een onverzorgde look

Met een korte broek en slippers op het kantoor verschijnen? Je baardharen niet bijgewerkt? Of een bierbuikje? Doe er wat aan! Een échte man zorgt ervoor dat alles in balans is. Dat hij op tijd eet, voldoende eet maar ook weet hoe hij voor de dag moet komen. Hiermee maak je niet alleen een betere indruk, maar voel je je ook nog eens een stuk beter. 

Conclusie: hoe word je een echte heer?

Natuurlijk kun je nog steeds een heer zijn als je niet alle vinkjes aanvinkt. Ook echte heren zijn mensen en dus niet perfect. Als echte heer weet je wel waar je tekort schiet en durf je dit ook toe te geven. Een echte heer word je niet zomaar en kost tijd. Voor de één duurt dit langer dan voor de ander. Er zijn ook mannen die zichzelf nooit een echte heer kunnen noemen (alhoewel ze dit misschien wel van zichzelf denken). 

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP