Mannen Gadgets

HEMA SodaStream: alles wat je moet weten!

Vind je het heerlijk om spa rood te drinken? Als je elke keer flessen spa rood in de supermarkt moet kopen, ben je mogelijk behoorlijk duur uit. Daarnaast is het alles behalve duurzaam; de plastic flessen moeten voortdurend gerecycled worden. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is daar HEMA! Deze Nederlandse keten is namelijk met een eigen SodaStream op de proppen gekomen. Met deze HEMA SodaStream is het een fluitje van een cent om van spa rood te genieten. De normaalste zaak van de wereld, volgens HEMA.

Wat is een HEMA SodaStream precies?

Met een SodaStream kun je normaal kraanwater omzetten naar bubbeltjes water. Je hoeft hierdoor geen flessen spa rood meer te kopen. Het enige dat je nodig hebt, is kraanwater en de SodaStream.

Het leuke is dat HEMA met meerdere varianten op de markt gekomen is. Dit geldt niet zozeer voor het SodaStream apparaat zelf, maar wel voor de fles die je meegeleverd krijgt. Deze fles is in verschillende printjes en kleuren te verkrijgen, waardoor je voldoende keuze hebt. Dit maakt het overigens ook mogelijk én leuk om de fles met bubbeltjes water overal mee naar toe te nemen.

hema sodastream

Wat zijn de voordelen van een HEMA SodaStream?

Met de HEMA SodaStream geniet je van meerdere zwaarwegende voordelen:

  • Je geniet altijd van lekker bruisend water. Ben je onverhoopt vergeten om een fles spa rood uit de supermarkt mee te nemen? Onhandig, aangezien je in dat geval thuis niet van een lekkere spa rood kunt genieten. Heb je echter de HEMA SodaStream in je keuken staan? Dan kun je altijd genieten van lekker bruisend water. Je hebt hier immers alleen kraanwater voor nodig.
  • Je bent duurzaam bezig. Kies je voor de HEMA SodaStream? Dan kies je voor een duurzame leefstijl. Doordat je dit apparaat gebruikt, hoef je niet meer de flessen spa rood te kopen. Als iedereen dit zou doen, zouden er heel veel minder flessen geproduceerd hoeven te worden. Dat zou de aardbol alleen maar verbeteren. Door voor een HEMA SodaStream te kiezen, geef je in ieder geval het goede voorbeeld.
  • De bediening is erg gemakkelijk. Heb je nog niet eerder van een SodaStream gebruik gemaakt? Geen nood aan de man. De HEMA SodaStream is namelijk simpel in gebruik. Hij beschikt een grote bruis knop, waardoor je de totale controle over dit apparaat hebt.
  • De HEMA SodaStream heeft geen stroom nodig. In het aanbod van deze apparaten kom je tegenwoordig veel varianten tegen. Ten opzichte van veel van deze varianten weet de HEMA SodaStream zich te onderscheiden. Voor déze SodaStream is namelijk geen stroom benodigd. Je bent hierdoor altijd en overal in staat om lekker bruisend water te maken.
  • Complete controle over hoeveelheid koolzuur. Bij de HEMA SodaStream geniet je van de complete controle. Dit is aan de bediening te danken, maar ook aan de instelmogelijkheden. Met de CO2 cilinder van HEMA bepaal je namelijk zelf hoeveel koolzuur het water moet krijgen. Dit betekent dat je de spa rood altijd op de gewenste manier kunt ‘bereiden’.
  • Ideaal Quick Connect Systeem. Bij de HEMA SodaStream geniet je ook nog van een Quick Connect Systeem. Met dit systeem is het een fluitje van een cent om de cilinder in het apparaat te bevestigen. Nadat je dit hebt gedaan, hoef je alleen nog maar aan de grote bruis knop te zitten.
  • Fraai design. Het laatste voordeel heeft betrekking op het design van de HEMA SodaStream. Dit apparaat is strak en fraai vormgegeven, waardoor het een ware aanvulling op je keuken is. 

Wat krijg je bij de HEMA SodaStream geleverd?

Ben je overtuigd van de voordelen van de beste SodaStream van HEMA? Dan is het de hoogste tijd om ‘m te bestellen. Daarbij is het fijn om te weten dat je een fles meegeleverd krijgt.

Dit betreft een fles met een stipjespatroon. Deze fles heeft een inhoud van 1 liter en is herbruikbaar. Mede door zo’n fles is de HEMA SodaStream een duurzame aanwinst voor je huishouden. 

Spreekt de fles met stipjespatroon je niet zo aan? In het aanbod van HEMA zijn gelukkig nog meer kunststof flessen te vinden. Zo kun je voor een blauwe, groene of paarse fles kiezen. Daarbij is het ook goed om te weten dat je uit twee soorten flessen kunt kiezen. Je kunt voor de 1 liter variant gaan, maar ook voor een variant van 0,5 liter groot.

Voor wie is de HEMA SodaStream geschikt?

Drink je spa rood? Of drinkt één van je huisgenoten of gezinsleden spa rood? Dan is de aanschaf van de HEMA SodaStream aan te raden. Dit is namelijk de beste vervanger voor alle flessen spa rood.

Indien je dit bruiswatertoestel hebt, hoef je nooit meer flessen spa rood te kopen. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, maar is ook goed voor de plastic zee op onze aardbol. Daarnaast is het wel zo makkelijk dat je niet meer met de zware flessen hoeft te slepen. 

Bijkomend voordeel: de HEMA SodaStream heeft geen stroom nodig. Je kunt ‘m hierdoor ook prima onderweg gebruiken, op de bouwplaats of op andere plekken.

Wat heb je nodig voor de HEMA SodaStream?

Voor dit bruiswatertoestel van HEMA heb je maar twee dingen nodig: kraanwater en een SodaStream patroon. Deze patronen koop je ook bij HEMA, maar bij aanschaf krijg je sowieso al 1 patroon geleverd. Het advies is om direct een extra patroon te bestellen. Je kunt met 1 patroon/cilinder tot wel 60 liter bruisend water maken!

Waar kun je de HEMA SodaStream kopen?

De HEMA SodaStream is op twee manieren te kopen. Ten eerste kun je terecht in één van de 500 winkels van HEMA. Grote kans dat er bij jou in de nabije omgeving wel een filiaal te vinden is.

Ten tweede kun je de HEMA SodaStream online bestellen. Online heb je uiteraard ook de keuze uit meerdere flessen. Kies eventueel een gewenste fles uit en bestel ook direct een reserve patroon. Je kunt daarmee de komende tijd vooruit. Veel voor weinig, zoals HEMA dat zo mooi zegt.

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP