Mannen Gadgets

Verzorg je gezicht en baard!

Steeds vaker zien mannen het nut in van het verzorgen van hun gezicht en baard. Dit is een grote stap vooruit wanneer het aankomt op verzorging, aangezien ook mannen last kunnen hebben van problemen met huid en haar. Hoe dat net moet, is soms niet helemaal duidelijk. Daarom zetten we hier graag een aantal tips uiteen om u te helpen voor uzelf te zorgen!

Er zijn veel verschillende huid en haar types. Elk type komt met zijn eigen problemen en uitdagingen. Wat voor producten u zou moeten gebruiken is sterk afhankelijk van het type van huid dat u heeft. Producten die niet voor jouw specifieke huidtype zijn, kunnen immers nog meer problemen veroorzaken. Maak dus een analyse van uw huid en haar, zodat u de juiste producten kunt kopen. Weet je niet zeker wat voor type huid jij hebt en waar je gevoelig voor bent? Dan kun je altijd een bezoekje brengen aan schoonheidsspecialist. Daar kunnen ze je precies vertellen hoe en wat.

Koop de juiste producten en test hen uit

Wanneer u uw huidtype beter begrijpt, is het tijd om de juiste producten te kopen. Ook voor mannen bestaat er een enorm gamma aan crèmes, oliën en serums. Het is dus een goed idee om rond te vragen naar producten die anderen misschien aanbevelen. Voorbeelden van producten dat u zeker moet aanschaffen zijn een gezichtsreiniger en een goede zonnecrème.

Zorg echter wel dat je producten steeds uittest op een klein stukje huid, in plaats van het meteen op uw gezicht uit te strijken. Dat is nodig om het risico op een allergische reactie in te schatten.

Hou uw baard in vorm met baardolie

Een baard moet onderhouden worden. Het is dus belangrijk om regelmatig uw baard bij te trimmen, zodat hij een goede vorm behoudt. Om doorheen de dag uw baardhaar gehydrateerd en in vorm te houden, kan u opteren voor een baardolie. Kies niet voor eender welke baardolie, maar zorg dat hij bij uw huid en haartype past, zoals hiervoor beschreven. Baardolie zorgt ervoor dat de baard vochtig blijft en niet uitdroogt. Een bonus van baardolie is dat het vaak lekker ruikt, dat is ook mooi meegenomen!

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP