Mannen Gadgets

De TOP 5 beste soundbars van 2023!

Hey geïnteresseerde! Ben jij net als wij nieuwsgierig naar de top 5 beste soundbars van het jaar 2022? Lees dan nu onze mening over de beste soundbars en hoe onze top 5 tot stand is gekomen. 

In dit artikel gaan wij het hebben over soundbars van de merken Harman Kardon, Sonos, Samsung, LG en uiteraard Philips. Onze top 5 is gebaseerd op de prijs-kwaliteitverhouding van Mannen Gadgets. Wij hechten veel waarde aan het schrijven van een goede aanbeveling en dit artikel zal dan ook niet anders zijn dan anderen. 

Wij voorspellen dat dit jaar de soundbar met ingebouwde subwoofer en Google Assistant functie een grote trend gaat worden. Met name doordat wij als mens steeds meer gemak willen. Tevens zijn wij van mening dat soundbars met bluetooth een vereiste is voor mensen die een soundbar willen kopen. Een subwoofer neemt toch aardig wat ruimte in beslag en hoe handig is het om alles via je smartphone te kunnen bedienen?

Volgens Mannen Gadgets behoren de onderstaande soundbars tot de top 5 beste van 2022:


1. Harman Kardon Citation MultiBeam 700

 • Beste soundbar (prijs-kwaliteit) van Harman Kardon
 • Surround geluid zonder extra speakers
 • Besturen met Google Assistant
 • Multiroom uitbreiding is vrij prijzig

Op nummer 1 van onze top 5 beste soundbars van 2022 hebben wij de Harman Kardon Citation MultiBeam 700. De soundbar met subwoofer verzekerd jou van een volledig surround sound van je televisie. Dankzij de MultiBeam technologie hoor je het geluid van je muziek, films, tv-series en games tot in elk audiodetail en zonder alle extra draden van kabels. Met de automatische MultiBeam kalibratie functie zorgt de soundbar voor optimaal geluid in elke ruimte. Het onderscheidende design van deze slimme soundbar kunnen wij ook niet laten ontgaan in ons artikel. Hij past weliswaar in elk huis. De soundbar van Harman Kardon kun je niet alleen via je smartphone of tablet bedienen, maar ook via spraak of Google Assistant. Hierdoor is de installatie van deze smart soundbar zo gedaan. Gelukkig komt Harman Kardon ook het publiek met een wat oudere televisie tegemoet; de soundbar is namelijk via HDMI of optische kabel aan te sluiten op jouw televisie. Zeg nou zelf: deze soundbar met subwoofer heeft een welverdiende eerste plek in ons artikel over de beste soundbars van 2022. Ben je na ontvangst van deze speakers nog niet helemaal overtuigt van de kracht van Harman Kardon? Dan kun je ervoor kiezen om jouw soundbar met subwoofer uit te breiden met twee losse speakers van hetzelfde merk. Harman Kardon heeft de Citation Surround Set waarmee je gemakkelijk jouw woonkamer kan omtoveren tot een volwaardige bioscoop!

BEKIJK DE HARMAN KARDON CITATION MULTIBEAM 700 BIJ:

2. Sonos Beam

 • Betaalbare compacte soundbar van Sonos
 • Hoge geluidskwaliteit (HDMI ARC)
 • Besturen met Google Assistant
 • Uitbreiding met subwoofer is erg prijzig

Op nummer 2 van de top 5 beste soundbars van 2022 hebben wij de Sonos Beam. De Sonos Beam is de slimme, compacte soundbar voor muziek, films, tv-series en games. Het unieke aan deze soundbar is de verscheidenheid aan standen. De soundbar beschikt over een standaard modus, nachtmodus en spraakversterking modus. Ben je ‘s avonds een actiefilm aan het kijken met veel geweld? Dan kun je door middel van de nachtmodus het basgeluid automatisch minderen. De spraakmodus zorgt ervoor dat gesprekken meer tot zijn recht komen. De soundbar van Sonos kun je niet alleen via je smartphone of tablet bedienen, maar ook via spraak of Google Assistant. Hierdoor is de installatie van deze smart soundbar zo gedaan. Kortom: dit is een prachtig product van Sonos. Naar onze mening heeft deze soundbar de tweede plek op onze top 5 beste soundbars dus ook echt verdiend. Vind je een soundbar zonder subwoofer toch net tekort schieten in jouw eigen home cinema? Of wil jij graag een multiroom opstelling? Dan kun je ervoor kiezen om de Sonos Beam uit te breiden met de subwoofer genaamd Sonos Sub of (meerdere) Sonos One

BEKIJK DE SONOS BEAM BIJ:

3. Samsung HW-Q70T/XN

 • Creëer je eigen thuisbioscoop
 • Dolby Atmos technologie
 • Muziek streamen via Bluetooth of WiFi
 • Uitbreiding is niet mogelijk
 • Geen spraakbesturing via bv. Google Assistant
 • Subwoofer is vrij groot van formaat

Op nummer 3 van de top 5 beste soundbars van 2022 hebben wij de Samsung HW-Q70T/XN. Met de Samsung HW-Q70T/XN tover jij jouw eigen huis om tot een Pathé thuisbioscoop. Vrienden zullen jaloers worden op het geluid en willen voortaan bij jou op zondagmiddag sportuitzendingen kijken. De soundbar met subwoofer van Samsung geeft spannende geluidseffecten dankzij de Dolby Atmos technlogie. Hierdoor wordt het geluid via het plafond weerkaatst naar jouw luisterpositie. Zo lijkt het net alsof jij je middenin de film, tv-serie of sportuitzending bevindt. Kaartjes kopen voor de voetbalwedstrijd hoeft dus niet meer, want jij hebt het stadion in huis. Wanneer de TV uit is kun je eenvoudig via bluetooth of wifi muziek streamen. Dit kun je doen via je smartphone of tablet. Helaas beschikt deze soundbar van Samsung niet over spraakbesturing (Google Assistant). Omdat wij vinden dat dit behoord tot de trend van 2022, geven wij deze soundbar met subwoofer een welverdiende plek op nummer 3 van de top 5.

BEKIJK DE SAMSUNG HW-Q70T/XN BIJ:

4. LG SL4YG

 • Mooi instapmodel soundbar van LG
 • Prachtig design
 • Adaptive Sound Control
 • Optische kabel niet in begrepen
 • Niet bestuurbaar via WiFi
 • Geen HDMI ARC

Op nummer 4 van de top 5 beste soundbars van 2022 hebben wij de LG SL4YG. Met de LG SL4YG krijg je de optimale geluidservaring met de minimale investering. Het is een mooi instapmodel en de soundbar leent zich perfect voor het luisteren naar muziek via bijvoorbeeld Spotify. Ook is het kijken van jouw favoriete films, tv-series of sportuitzendingen geen probleem. Dankzij de Adaptive Sound Control functie wordt het geluid dat uit jouw nieuwe soundbar komt automatisch aangepast aan de meest geschikte geluidsmodus. Hierdoor creëert LG voor jou de optimale geluidservaring. Beginnen jouw oren al te jeuken bij het idee dat deze soundbar geen surround set heeft? Maak je dan geen zorgen, want je kunt deze soundbar met subwoofer gemakkelijk omtoveren tot een volledige surround installatie met de SPK8 surround set van LG. Omdat de soundbar niet bestuurbaar via WiFi is en de optische kabel niet meegeleverd wordt, hebben wij deze een plek gegeven op nummer 4 van onze top 5.

BEKIJK DE LG SL4YG BIJ:

5. Philips TAPB603 Soundbar met Subwoofer

 • De beste Dolby Atmos soundbar van Philips
 • Draadloze subwoofer
 • Hoge geluidskwaliteit (HDMI ARC)
 • Bedienen met afstandsbediening
 • Geen spraakbesturing via bv. Google Assistant
 • Streamen via WiFi niet mogelijk

Op nummer 5 van de top 5 beste soundbars van 2022 hebben wij de Philips TAPB603. Met de Philips TAPB603 Soundbar met subwoofer ervaar je het bioscoopgeluid bij jouw thuis. Dankzij de Dolby Atmos technologie zit jij midden in jouw favoriete film, tv-serie of sportuitzending. Het geluid lijkt overal om jou heen te zijn. Beleef het alsof je er echt bij bent. De soundbar van Philips heeft een 3.1-kanaals draadloze subwoofer en is aan te sluiten via HDMI ARC (hoogwaardige audio kwaliteit). Ondanks dat deze soundbar met subwoofer qua specificaties ijzersterk lijkt, is deze helaas niet te bedienen via je smartphone. Als je ervoor kiest om deze soundbar aan te schaffen krijg je er dus een afstandsbediening bij. Wees niet getreurd, want het is ondanks het niet kunnen bedienen via je smartphone, wel mogelijk om muziek te streamen via Bluetooth. Wij van Mannen Gadgets vinden dat Philips over het algemeen producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt brengt en vandaar dat wij ook besloten hebben om deze soundbar met subwoofer op nummer 5 van onze top soundbars van 2022 te zetten.

BEKIJK DE LG SL4YG BIJ:

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP