Mannen Gadgets

Gaming hack: zo bespaar je op virtuele aankopen

In je vrije tijd speel je maar al te graag de nieuwste en beste games. Niet zo gek dat je in de loop van de tijd na aan het denken bent over het kopen van virtueel krediet. Ieder spel til je daardoor naar een hoger niveau. Je kunt investeren in een nieuwe outfit voor je avatar, extra wapens of kits voor je auto. Dit maakt jouw game unieker, maar je prestaties kunnen ook nog eens aanzienlijk worden verbeterd. Kom je graag te weten hoe je slim kunt besparen op je virtuele aankopen? Lees dit blog dan verder.

Bespaar op de verzendkosten van een giftcard door deze online te kopen

Eigenlijk is het reuze zonde als je te maken krijgt met verzendkosten tijdens het kopen van een giftcard. Kies er daarom altijd voor om het virtuele krediet online te bestellen in de vorm van een online gift card. Hierdoor is het bijvoorbeeld direct uit te geven op een platform zoals Steam. Je koopt er de beste games maar ook eventuele uitbreidingssets. Het tegoed is in één keer uit te geven, maar ook in delen. Ideaal als je in de loop van de tijd kleine uitgaven wilt doen voor die ene favoriete game. Je hoeft het tegoed dus nooit met spoed uit te geven. En dat is wel een erg fijne gedachte. Heb je op dit moment al een bepaalde investering op het oog waar je de giftcard maar al te graag aan uit wilt geven?

Je hebt de keuze uit krediet in verschillende prijsklassen

Heb je op dit moment al een specifiek budget in gedachten dat je vrij kunt maken voor de virtuele aankoop? Het krediet is te verkrijgen in verschillende soorten prijsklassen. Kies er bijvoorbeeld voor om dit te kopen via Neosurf. Bij tal van game- en amusement sites wordt Neosurf vaak gezien als het perfecte middel om online betalingen te kunnen doen. Probeer je dit op korte termijn ook een keer uit?

De virtuele aankoop kun je direct uploaden in je eigen online account

En heb je online geïnvesteerd in krediet voor je favoriete games? Het krediet dat je hebt gekocht kun je vervolgens uploaden in je eigen online account. Je gaat dus meteen aan de slag met het upgraden van je favoriete games en hoeft daardoor dus geen enkele seconde te wachten op het bedrag. Laat die virtuele aankopen dus maar snel komen.

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP