Mannen Gadgets

Valentijnscadeau man: wat wilt hij het liefst? (2023)

Nee, in dit artikel gaan wij het niet hebben over Valentijn Ave of Valentijn Overheem, beide laten wellicht wel een belletje rinkelen door de Nederlandse televisie of vechtsportwereld.

Wij gaan het hebben over welk Valentijnscadeau de man het liefst wilt ontvangen op Valentijnsdag 2023. De grote vraag is namelijk: wat wilt hij het liefst?

Het voelt wellicht als een verplichting, dat Valentijn gedoe, maar het is een goede manier om jouw geliefde extra aandacht te geven. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Houd vooral in je achterhoofd dat het gaat om het idee. Je bent tot niets verplicht. Als we het hebben over een valentijnscadeau voor de man dan kun je bijvoorbeeld denken aan een Google Chromecast of een andere gadget. 

Door middel van dit artikel nemen wij je graag mee in het hoofd van de man tijdens Valentijnsdag 2023!

Wat en wanneer is het Valentijnsdag?

Je vraagt je vast af, is het al zover? Het nieuwe jaar is net begonnen en jullie van Mannen Gadgets hebben het al over Valentijn? Ja, dat klopt!

Valentijnsdag 2023 valt dit jaar op een dinsdag en net als andere jaren nog steeds op de gebruikelijke 14 februari. Sinds de jaren negentig (90) is Valentijn een ware hype geworden bij fysieke winkels en online webshops. Deze hype is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten – waar Valentijn vooral draaide om het tonen van een gebaar richting jouw anonieme liefde of crush. Net als elders in de wereld staat Valentijnsdag volledig in het teken om jouw geliefde te verwennen. Onthoud dat niets moet en alles mag, het gaat tenslotte om het gebaar!

Wat kan ik het beste doen voor een man op Valentijnsdag 2023?

Over het algemeen zijn wij mannen snel tevreden. Wanneer je samen een relatie hebt vinden wij het al fantastisch als jij die dag straalt en wij zien dat je je best hebt gedaan om goed voor de dag te komen. Voor specifieke tips rondom (fysieke) cadeaus voor hem moet je ff verder scrollen!

Ben jij juist degene die een anonieme crush heeft op de man, dan kunnen wij jouw lach helaas niet zien. Dan is het gebaar al meer dan voldoende. Het belangrijkste is wel dat wij kunnen herleiden van wie het valentijnscadeau komt. Wij houden namelijk niet zo van onzekerheid en willen graag weten wie de anonieme crush is!

Valentijnscadeau man: onze 5 favoriete cadeaus

Wat ons betreft hoef je het niet groots uit te pakken op Valentijn. Daarom hebben wij hieronder een aantal toffe cadeaus beschreven waarmee je ons ongetwijfeld kunt verrassen. De meeste valentijnscadeaus voor mannen liggen onder de €100 dus er zitten sowieso wat tussen voor elk budget. Mocht jouw valentijnscadeau boven een bepaalde grens liggen qua prijs, dan kun je misschien kijken naar de Tweedehands deals bij Bol.com

1. Hugo Boss Bottled 100 ml – een nieuwe geur voor hem!

Houdt jouw Valentijn ervan om lekker te ruiken? Of vind jij juist dat zijn huidige geur wel een opfrisser kan gebruiken? Dan kun je ervoor kiezen om een geurtje cadeau te geven. Deze hoe dan ook goed in de smaak vallen. Wij mannen houden echt van parfum. 

Mocht jouw lover of crush deze na ontvangst toch niet lekker vinden om overdag te dragen? Dan kun je hem ook gebruiken als toiletverfrisser of in het ergste geval, retourneren.2. Philips OneBlade Face + Body – het beste scheerapparaat, trimmer en styler in 1!

Scheert hij nog op de ouderwetse manier met scheermesjes? Tijd voor vernieuwing!

Met de Philips OneBlade Face en Body kun je scheren, trimmer en je haren stylen met één (1) apparaat. Hierdoor kan de man zijn stoere look geheid goed onderhouden. 

Dit is een win-win situatie aangezien jij hem dan ongetwijfeld niet kunt weerstaan. Daarom verdient deze zeker een plek op nummer 2 in onze lijst van favoriete Valentijnscadeaus voor de man. 3. Brew Monkey Bierbrouwpakket – altijd goed cadeau!

Is jouw Valentijn gek op bier? En staat er altijd wel een (speciaal)biertje in zijn koelkast? Het Brew Monkey Bierbrouwpakket zou dan misschien het meest geschikte valentijnscadeau voor hem kunnen zijn. Zij hebben verschillende soort home brew pakketten waarmee je zelfstandig thuis bier kunt maken. Hun assortiment is heel uitgebreid als het gaat om bepaalde type bier. 

Een bierbrouwpakket doet het altijd goed bij een man. Dat is dus ook de reden dat wij hem in onze lijst fan favoriete Valentijnscadeaus voor de man hebben staan. 4. Smokey Goodness – het kookboek voor de Grillmaster!

Is hij een echte bourgondiër? Vindt hij het leuk om de grillmaster te zijn op de barbecue? Misschien is een kookboek om zijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan een goed valentijnscadeau. In dit boek kan jouw Valentijn zich helemaal laten opgaan in de wereld van het barbecueën. Het boek bevat namelijk allerlei tips en tricks + complete menus vanaf twee (2) personen. 

Het kookboek voor de echte grillmaster. De echte bourgondiër is je dankbaar voor dit leuke valentijnscadeau. 5. Sony Playstation Plus: 3 Maanden Lidmaatschap

Is jouw Valentijn juist niet weg te slaan bij zijn (nieuwe) Playstation? Misschien is het dan wel leuk om hem iets cadeau te geven waar die veel waarde aan hecht. In dit scenario is het dus een duidelijk teken dat gamen behoort tot zijn hobby’s. Het is erg fijn voor de man als jij hier interesse in toont. Dit zou je dus kunnen doen door middel van dit valentijnscadeau voor hem.

Het valentijnscadeau voor hem als die van gamen houdt!

Een Valentijnsgedicht, kan dat ook als een Valentijnscadeau voor de man?

Alright, je hebt nu misschien al wel een idee wat je hem het beste kunt geven als valentijnscadeau. Maar je vraagt je vast af, houden wij mannen van een Valentijnsgedicht?

Laten we voorop stellen dat Valentijn niet hetzelfde is als Sinterklaas. Naast dat het op een andere tijd in het jaar valt (14 februari en 5 december..) zijn er weinig overeenkomsten. Ja, het geven van cadeaus is er wellicht één (1). In de kern draait het op Valentijn volledig om het gebaar. Als je besluit om een valentijnscadeau aan hem te geven, dan kun je ervoor kiezen om daarbij een kaartje of gedicht te schrijven. Dit is zeker geen vereiste en voegt alleen maar meer toe aan het hele idee. 

Welke Valentijn teksten kan ik gebruiken?

Besluit jij om er volledig voor te gaan en wil je graag een Valentijnsgedicht schrijven? Dan zijn er net als bij Sinterklaas een aantal wegen die je kunt bewandelen. 

Als je zelf een goede dichter bent dan heb je zeker een streepje voor. Echter, het schrijven van een goede tekst voor jouw valentijnsgedicht kan nog steeds lastig zijn. Misschien ken jij jouw Valentijn van 2023.

namelijk (nog) helemaal niet zo goed. Waar ga je dan over schrijven?

Waar kan ik Valentijn teksten vinden?

Gelukkig is er een tweede overeenkomst met Sinterklaas, namelijk dat het internet gevuld is met goede Valentijnsgedichten voor hem. Bij onderstaande websites kun je terecht voor goede Valentijns teksten of een kant-en-klaar valentijnsgedicht:

Misschien zul je denken dat een valentijn tekst of gedicht van internet niet origineel is, maar dit maakt echt niet uit. Onthoud dat het tijdens Valentijnsdag draait om het gebaar. Hetzij een “officieel” valentijnscadeau voor hem, een knuffel of misschien alleen een goed gedicht. 

Zijn er typische Valentijn quotes?

Heb jij geen behoefte aan een zelfgemaakt valentijnsgedicht of een kant-en-klare valentijn tekst die je met je eigen dichttalent moet aanvullen? Misschien is het dan een idee om de boodschap over te brengen met een typische Valentijn quote. 

Ben je geen ster in dichten en in het verzinnen van een quote? Dit kun je gemakkelijk oplossen door op een van de onderstaande websites er eentje uit te zoeken. Natuurlijk kun je hier ook inspiratie vandaan halen en uiteindelijk een Valentijn quote zelfstandig te formuleren.

Wat is een quote?

Een quote is een citaat of letterlijke uitspraak van iemand. Dit kan komen van een onbekend of bekend iemand. Over nagenoeg elk onderwerp zijn wel leuke quotes te vinden – dus ook voor Valentijnsdag 2020!

Bekijk hier Valentijn quotes voor Valentijnsdag 2023:

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP