Mannen Gadgets

Het beste massage apparaat? Dit is de TOP 10 van 2023!

Heb jij behoefte aan een goede massage, maar wil je niet naar een praktijk? Dan kun je het comfort van een masseur in huis halen met een massage apparaat. Of je nu last van je nek hebt of gewoon wilt ontspannen, wij hebben het beste massage apparaat voor jou uitgezocht. 

Alle massage apparaten in dit artikel zijn kwalitatief sterk en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben de massage apparaten gecategoriseerd per behandelgebied. Zo hebben we niet alleen het beste massage apparaat in het algemeen voor je uitgezocht, maar ook voor bijvoorbeeld je nek of schouders.

In ons artikel vind je de 10 beste massage apparaten van 2023. Wij hopen je zoektocht naar een massage tool voor jou makkelijker te maken!

Samenvatting

1. LifeGoods – Massage Kussen

Beste massage apparaat van 2023

beste massage apparaat

Specificaties

Prijs: € €
Gewicht: 1200 gram
Warmtefunctie: Ja
Geschikt voor: Nek, rug, benen en voeten
Type massage: Shiatsu massage
Type apparaat: Massagekussen

Ben je op zoek naar het beste massage apparaat van 2023? Kijk dan niet verder, want het massagekussen van LifeGoods is voor jou. Deze massage tool apparaat biedt je de mogelijkheid om zowel een intense als ook ontspannen massage te krijgen. Klinkt dat niet perfect?

De massage tool beschikt over 8 roterende Shiatsu massagekoppen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende intensiteitsniveaus en een warmtefunctie. De massage tool kun je voor je hele lichaam gebruiken, maar is toch wel favoriete voor de nek, rug, benen en voeten. Dankzij de handige armlussen hoef je het massagekussen nergens aan te bevestigen, handig hè?

Dus wil jij kunnen genieten van een heerlijke massage na het sporten of gewoon ter ontspanning? Kies dan voor het LifeGoods Massage Kussen.

2. Sanbo Massage Gun

Beste massage apparaat voor je nek

Sanbo Massage Gun

Specificaties

Prijs: € €
Gewicht: 1400 gram
Warmtefunctie: Nee
Geschikt voor: Armen, benen, nek, rug, schouders en voeten lichaam
Type massage: Klopmassage en compressie massage 
Type apparaat: Massage gun

Heb je soms last van een stijve nek? En denk je dat een massage tool dat kan wegnemen? Dan is het Sanbo Massage Gun de beste massage tool voor jou. Het is een massage gun die in staat is om jouw nek weer helemaal los te maken. 

De Sanbo Massage Gun is niet alleen geschikt voor je nek, maar kun je ook gebruiken voor andere lichaamsdelen zoals je armen en rug. Een massage gun wordt aanbevolen door specialisten, omdat ze echt goed werk verrichten. De massage gun beschikt over 6 verschillende standen en er worden 4 verschillende opzetstukken meegeleverd. Voor iedere situatie heb je dus wel een passend opzetstuk. 

Wanneer je op zoek bent naar een goed massage apparaat voor je nek, dan is het gewicht van het product ook belangrijk. Je wilt namelijk geen vermoeide armen krijgen tijdens massage. Hoe moet je anders ontspannen? 😛

3. LifeGoods Elektrisch Massage Apparaat

Beste massage apparaat voor je schouders

beste massage apparaat

Specificaties

Prijs: € 
Gewicht: 1500 gram
Warmtefunctie: Nee
Geschikt voor: Benen, armen, hoofd, nek, rug, schouders en voeten
Type massage: Vibratie massage
Type apparaat: Massage hand

Een massage tool voor je schouders is ook ontzettend populair. Spanning en stress kan zich namelijk ophopen in deze spieren waardoor deze stijf worden. Dat is iets wat je liever wilt voorkomen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar het beste massage apparaat voor je schouders.

Het elektrische massage apparaat van LifeGoods zal je zeker niet teleurstellen. Het massage apparaat ligt prettig in de hand en kan vibreren op 4 verschillende standen. Daarnaast wordt de massage hand ook met 5 verschillende opzetstukken geleverd. Zo heb je niet alleen voor je schouders een goed massage apparaat, maar ook voor de andere lichaamsdelen. 

Een massage apparaat voor je schouders is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Gelukkig hebben wij het onderzoek voor jou gedaan. Uit onze onderzoek is gebleken dat dit de beste massage tool voor de schouders is. Das makkelijk hè? 

4. vidaXL Elektrische massagestoel

Beste massage apparaat voor je rug

Specificaties

 Prijs: € € €
Gewicht: 33300 gram
Warmtefunctie: Ja
Geschikt voor: Benen, armen, hoofd, nek, rug, schouders en voeten
Type massage: Ontspanningsmassage 
Type apparaat: Massagestoel

Als wij denken aan massageapparaten dan denken wij aan de populaire massagestoel. Een massagestoel is niet alleen de beste massage tool voor je rug, maar biedt je ook andere leuke voordelen. Heb je er wel eens over nagedacht om lekker in een massagestoel te zitten tijdens jouw favoriete film of serie? 

De vidaXL elektrische massagestoel is het beste massage apparaat voor de rug. De stoel is voorzien van kunstleer waardoor hij zacht aanvoelt. Dankzij de beensteunen kun je met je hele lichaam erin zitten, wel zo prettig. Bovendien is de stoel zo gemaakt, dat hij zich naar verloop van tijd aanpast aan jouw lichaam. 

De massage starten is eenvoudig, met 1 druk op de knop kun jij de massagestand kiezen die bij jou past. Ideaal om lekker te ontspannen na een drukke werkdag of hardloopsessie. 

Heb jij behoefte aan een lekkere massage voor je rug? Of vind jij het een gaaf idee om een massagestoel in huis te hebben? Dan is de vidaXL elektrische massagestoel de meest geschikt massage tool voor jou!

5. Dapoda Products Rose Quartz Jade Roller

Beste massage apparaat voor je gezicht

beste massage apparaat

Specificaties

 Prijs: € 
Gewicht: 200 gram
Warmtefunctie: Nee
Geschikt voor: Gezicht
Type massage: Rolmassage
Type apparaat: Massage roller 

Het meest minimalistische massageapparaat van onze top 10 van 2023 is misschien wel de massage roller van Dapoda. Een massage roller geeft jou de lekkerste massage voor je gezicht. Naast dat het je laat ontspannen, werkt het ook goed tegen acne, hoofdpijn, stress en vermoeidheid. Een boel voordelen dus. 

De Rose Quartz Jade Roller is razend populair. Hij is speciaal gemaakt voor het masseren van je gezicht. Een massage roller voor je gezicht biedt je ontzettend veel voordelen. Het ontspant je huid, vermindert rimpels, wallen en verbetert de bloedcirculatie in het gezicht. En dat zijn niet de enige voordelen, want de roller vermindert ook huidirritatie, acne en kan hoofdpijn en stress tegengaan. 

De massage roller haal je al voor minder dan 3 tientjes in huis. Als kers op de taart kan ik je verklappen dat je hem ook gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De massage tool is namelijk compact en praktisch van formaat. 

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar don’t knock it till you try it! 

6. Beurer FM60 Voetmassage

Beste massage apparaat voor je voeten en benen

beste massage apparaat voeten

Specificaties

 Prijs: € €
Gewicht: 3600 gram
Warmtefunctie: Ja
Geschikt voor: Voeten
Type massage: Shiatsu massage
Type apparaat: Voetmassage apparaat

Beurer is een bekend merk binnen de gezondheidsindustrie. Al sinds de 19e eeuw leveren zij fantastische producten je gezondheid en welzijn te verbeteren. De Europese marktleider heeft innovatie voorop staan, en dat merk je. 

Met de Beurer FM60 haal je het beste massage apparaat voor je voeten en benen in huis. Het massage apparaat beschikt over 18 massagekoppen. Met deze massagekoppen kan het apparaat de druk- en kneedbewegingen van een Shiatsumassage nabootsen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de massage tool met met infrarood te verwarmen.  

Na een stressvolle werkdag of een stevige sportsessie is ontspanning belangrijk. Met een massage apparaat voor je voeten en benen ga je lekker op de bank zitten en het apparaat doet de rest. De Beurer FM60 leent zich perfect voor je voeten en benen en is daarmee een top massage tool binnen deze categorie. 

7. Medisana MC 825 Massagestoel

Beste shiatsu massage apparaat

massage stoel shiatsu

Specificaties

 Prijs: € € €
Gewicht: 9000 gram
Warmtefunctie: Ja
Geschikt voor: Schouders, rug, nek
Type massage: Shiatsu massage
Type apparaat: Massagestoel

Shiatsu is al jaren een hele populaire type massage. Met zachte aanrakingen en druk zorgt Shiatsu ervoor dat je energie gewekt wordt. Het doel is om je van alle spanningen en stress af te helpen. 

De Medisana MC 825 massagestoel is het beste massage apparaat voor een Shiatsu massage. Je kunt kiezen tussen 3 verschillende intensiteitsniveaus. Daarnaast is er een mogelijkheid om warmte in te schakelen. Voor gebruik bevestig je de massagestoel met klittenband aan een stoel. Als je wilt beginnen druk je gemakkelijk op één van de knoppen op de afstandsbediening. 

Shiatsu kan soms best stevig zijn. Voor sommige mensen kan dit als onprettig worden ervaren, maar naar verloop van tijd zal het zeker wennen. Wil jij dus een goede, stevige en ontspannen Shiatsu massage? Koop dan de Medisana MC 825 massagestoel. Dat is dan de meest geschikte massage tool voor jou!

8. Northwall Massage Gun

Beste massage apparaat voor spieren en spierknopen

beste massage apparaat massage pistool

Specificaties

 Prijs:
Gewicht: 1250 gram
Warmtefunctie: Nee
Geschikt voor: Schouders, rug, nek, benen, voeten en armen
Type massage: Vibratie massage en klopmassage
Type apparaat: Massage gun

Als je een fanatieke sporter bent dan is het herstel van je spieren erg belangrijk. Bovendien kun je zo nu en dan ook last hebben van vervelende spierknopen. Dit zijn pijnlijke verhardingen in je spier. Wanneer je dit niet aanpakt, kan het pijn gaan veroorzaken. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een goede massage tool voor spieren en spierknopen. 

We zeiden het ook al in ons artikel over de beste massage guns van 2023, maar de massage gun van 3Northwall is top. Deze massage gun zorgt ervoor dat jij na een zware training volledig kunt ontspannen. Specialisten zijn ervan overtuigd dat het gebruik van een massage gun kan bijdragen aan het herstel van je spieren. 

De Northwall massage gun beschikt over 6 verschillende vibrerende standen. Daarnaast worden er 4 kopstukken meegeleverd, dus je kunt vrijwel elke spier aanpakken. Het apparaat ligt fijn in de hand en is niet zwaar met 1250 gram. 

Wil jij dus je spieren en spierknopen aanpakken met een massage apparaat? Dan is de Northwall Massage Gun de massage tool die het beste bij jou past!

9. Medisana AC850 Anti-Cellulitis

Beste massage apparaat voor cellulitis

medisana anti cellulitis

Specificaties

 Prijs:
Gewicht: 330 gram
Warmtefunctie: Nee
Geschikt voor: Hele lichaam
Type massage: Hand massage 
Type apparaat: Massage hand

Cellulitis kan niet alleen bij vrouwen voorkomen, maar ook bij mannen. Oké, het is minder waarschijnlijk dat dit zal gebeuren, maar het kan wel. Daarom hebben wij gezocht naar een goed massage apparaat voor cellulitis. Als je dit namelijk niet behandeld, kan het allerlei klachten veroorzaken. Denk aan koorts of pijn. 

De Medisana AC850 Anti-Cellulitis is het beste massage apparaat voor cellulitis. De massage tool is eenvoudig te gebruiken en ligt prettig in de hand. De massage hand beschikt over 2 verschillende standen waarmee jij jouw cellulitis mee kunt behandelen. Bovendien is de massage tool scherp geprijsd. Voor minder dan 3 tientjes voorzie jij jezelf al van een massage apparaat voor cellulitis. 

Heb jij last van cellulitis of heb je een vermoeden dat je cellulitis hebt? Voorkomen is beter dan genezen. Haal nu de Medisana AC850 in huis, het best massage apparaat voor cellulitis!

10. Medisana Massagehand Infrarood

Beste massage apparaat met infrarood

massagehand medisana

Specificaties

 Prijs: € €
Gewicht: 1500 gram
Warmtefunctie: Ja
Geschikt voor: Voeten, schouders, rug, nek, hoofd, benen en armen
Type massage: Infrarood massage en klopmassage
Type apparaat: Massage hand

Een infrarood massage is perfect geschikt om de doorbloeding te stimuleren. Tevens kan het ook de diepe spieren bereiken en deze los maken door middel van warmte. Een infrarood massage is prettig, want het gebeurd van binnen uit. 

De Medisana Infrarood Massagehand is het beste massage apparaat met infrarood. Het apparaat heeft massagekoppen die 2000 tot 3000 vibraties per minuut geven. De intensiteit van zowel de massage als de infrarood is gemakkelijk te regelen. En niet geheel onbelangrijk: de massage hand heeft een prettige handgreep en ergonomische vorm. Daarnaast worden er 4 verschillende opzetstukken meegeleverd. 

Heb je er wel eens over nagedacht om een massage tool met infrarood aan te schaffen? Ga dan voor de Medisana Massagehand, want dit is veruit het beste massage apparaat met infrarood!

Waar moet je op letten als je een massage apparaat wilt kopen?

Oké, je hebt nu een idee van de beste massage apparaten voor elk behandelgebied. Maar waar let je op als je een massage tool wilt kopen? Natuurlijk kun je er eentje uit ons artikel kiezen, maar wij willen je een aantal extra handvatten geven om je keuze makkelijker te maken. 

Het is goed om onderstaande punten even door te nemen. Hierna is gemakkelijker om de meest geschikte massage tool voor jou te vinden. 

Doel

Het is belangrijk om te weten wat het doel is. Met wat voor doel ga jij een massage gadget gebruiken. Plaatjes en recensies zijn leuk, maar kijk naar je persoonlijke situatie. 

Heb jij bijvoorbeeld veel last van spierknopen en wil jij spierherstel bevorderen? Kijk dan naar een massage gun, bijvoorbeeld de Northwall Massage Gun.

Is spierherstel niet het voornaamste doel, maar wil je liever een ontspannende massage? Dan is wellicht het LifeGoods Massage Kussen wat voor jou. Praktisch van formaat en razendpopulair. 

Type

Aan de hand van je doel is het eenvoudig om het beste type massage tool voor jou te bepalen. Zoals je weet zijn er verschillende type massage apparaten. Dit zijn massage guns, rollers, matten, handen, infrarood apparaten, voetmassage apparaten en stoelen. De keuze is dus enorm. 

Kijk naar je persoonlijke voorkeur en of dit een match is met het doel van jouw aankoop. Over het algemeen is het massagekussen het meest populair van alle type massage apparaten.

Gewicht

Sommige massage apparaten moet je in je hand houden. Denk aan een massage hand of een massage gun. Bij deze apparaten is het gewicht ook een bepalende factor. Je wilt namelijk voorkomen dat je last krijgt van vermoeide armen. Daar zit je namelijk niet op te wachten als je op zoek bent naar ontspanning. 

Gelukkig hebben wij tijdens ons onderzoek naar de top 10 van 2023 gekeken naar gewicht. Alle massage apparaten in ons artikel hebben een gangbaar gewicht. 

Prijs

Als je alle bovenstaande factoren hebt doorgenomen is het tijd om te kijken naar de prijs. Een massage tool hoeft niet duur te zijn. Sommige massage apparaten heb je al voor een paar tientjes. Echter, prijs is geen leidende factor. Kijk voornamelijk naar de specificaties. Als dit voldoet aan jouw wensen, dan is dat de massage tool voor jou. 

Onthoud: duurder betekent niet per se beter!

Welk massage apparaat is het beste voor jou?

De belangrijke vraag is natuurlijk: welk apparaat is het beste voor jou. Zoals we hierboven omschreven hebben zijn er aantal dingen waar je op moet letten. Als je een massage tool wilt kopen, kijk dan naar het doel en type. Stel jezelf twee vragen:

Wat wil ik met een massage apparaat bereiken? (doel)
Welke type massage apparaat sluit aan op mijn doel? (type)

Als je antwoord geeft op deze 2 vragen kun je gemakkelijk de juiste massage tool voor jou kiezen. 

Conclusie

Met dit artikel over de top 10 massage apparaten is jouw zoektocht naar een massage tool hopelijk een stuk makkelijker geworden. Bij deze zullen we nog een aantal dingen voor je opsommen. 

De beste massage tool van 2023 is het LifeGoods Massage Kussen. Deze massage tool is geschikt voor iedereen. Tevens is het erg toegankelijk vanwege zijn prijs. Je kunt dus stellen dat dit de meest gangbare massage tool is. Ideaal voor na het sporten of gewoon om tot rust te komen. 

Onze persoonlijke favoriet is de Medisana MC 825 Massagestoel. Deze massage tool is voordeliger dan de massagestoel van vidaXL en is bovendien het beste shiatsu massage apparaat. Shiatsu wordt veel gebruikt en sommige onderzoeken tonen de voordelen aan. Bovendien is het gemak van een massagestoel heel prettig. Daarom is dit onze persoonlijke favoriet.

Tot slot hopen wij dat we je voorzien hebben van de informatie die je nodig had. Vind jij dat er iets ontbreekt? Dit kan informatie zijn of misschien wel een bepaald product dat echt niet kan missen? Neem dan contact met ons op. 

De beste producten koop je bij

Vind je dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP